Opskrift på panna cotta med jordbær
SPONSORERET indhold

Lækker panna cotta med jordbær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Vibeke Lehn Foto: Andreas Wiking
04. jun. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: en time, 20 min

Ingredienser

4 dl minimælk
1 dl fløde 9%
korn af 1 stang vanille
50 g rørsukker
2 spsk blomsterhonning
4 blade husblas.
250 g jordbær
1 spsk finreven skal af ubehandlet lime.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    170 Kcal
  • Fedt:
    17 %
  • Protein:
    12 %
  • Kulhydrat:
    71 %

Sådan gør du


Kom mælk, fløde, vaniljekorn- og stang i en gryde med sukker og honning.
Varm det hele under omrøring til kogepunktet, og rør til sukkeret er helt smeltet. Læg husblasen i blød i koldt vand, knug vandet af den og smelt den i den varme, krydrede mælkeblanding. Rør, til husblasen er helt opløst. Sigt mælkeblandingen over i 4 glas og stil dem koldt et par timer – evt. natten over.
Pynt med jordbær og reven limeskal ved serveringen.