SPONSORERET indhold
Lækker panna cotta med jordbær
4 |
Total: en time, 20 min
Ingredienser
4 dl minimælk
1 dl fløde 9%
korn af 1 stang vanille
50 g rørsukker
2 spsk blomsterhonning
4 blade husblas.
250 g jordbær
1 spsk finreven skal af ubehandlet lime.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:170 Kcal
-
Fedt:17 %
-
Protein:12 %
-
Kulhydrat:71 %
Sådan gør du
Kom mælk, fløde, vaniljekorn- og stang i en gryde med sukker og honning.
Varm det hele under omrøring til kogepunktet, og rør til sukkeret er helt smeltet. Læg husblasen i blød i koldt vand, knug vandet af den og smelt den i den varme, krydrede mælkeblanding. Rør, til husblasen er helt opløst. Sigt mælkeblandingen over i 4 glas og stil dem koldt et par timer – evt. natten over.
Pynt med jordbær og reven limeskal ved serveringen.
TIP
Servér den i glas eller kopper i stedet for at vende den ud.