Cookies med seasalt-chokolade
SPONSORERET indhold

Lækre cookies med seasalt-chokolade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Disse cookies er den perfekte blanding af chokolade og havsalt. Vil du gerne have dem ekstra sprøde, kan du bage dem lidt længere.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
01. feb. 2023 | Opskrift | Hendes Verden
25-30 stk. | Total: 30 min | Arbejdstid: 15 min

Ingredienser

  • 200 g blødt smør
  • 150 g sukker
  • 75 g mørk muscovadosukker
  • 25 g lys sirup
  • 1 æg
  • 1 tsk. natron
  • 1½ tsk. vaniljesukker
  • 3 spsk. kakao
  • 250 g hvedemel
  • 100 g hakket mørk chokolade med seasalt (vi brugte Lindts)
  • 100 g hakkede, saltede peanuts

Sådan gør du:

  1. Rør smør, sukker, muscovadosukker og sirup ca. 2 min. Brug gerne en håndmikser eller køkkenmaskine med dejkrog. Rør ægget i. Kom natron, vaniljesukker, kakao og hvedemel i. Rør 2 min. Rør chokolade og peanuts i.
  2. Fordel dejen i 25-30 kugler på bagepapir på 2-3 bageplader. Der skal være god afstand mellem kagerne.
  3. Bag kagerne ved 175 gr. ca. 15 min.

Anbefalet til dig