Lagkage med blåbær og chokolademousse
Foto: Mikkel Adsbøl

Lagkage med blåbær og chokolademousse - opskrift fra Hendes Verden

Lagkage med blåbær og chokolademousse

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 10 personer

3 lagkagebunde
evt. 2-3 spsk. portvin til at dryppe dem med
Chokolademousse:
200 g mørk chokolade med 55-65 % kakaoindhold
4 pasteuriserede æggeblommer, svarer til 2 af de små bægre
4 spsk. sukker
4 dl piskefløde
Desuden:
200 g blåbær
Pynt:
flødeskum af 2 dl piskefløde

  1. Hak chokoladen, og smelt den over vandbad eller i mikroovn.
  2. Pisk æggeblommer og sukker cremet. Rør chokoladen i.
  3. Pisk fløden til let skum, og vend den i chokoladecremen.
  4. For en springform, som passer til lagkagebundene, med plastfilm. Læg en kagebund i. Dryp evt. med lidt portvin.
  5. Fordel halvdelen af moussen over. Gentag processen, og slut med en lagkagebund øverst.
  6. Stil lagkagen i køleskabet i ca. 4 timer.
  7. Pynt med flødeskum og blåbær.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Fødselsdag, Lagkage, Dessert, Blåbær og Chokolademousse