SPONSORERET indhold
Lagkage med hindbærsirup
10 personer
Ingredienser
3 lyse lagkagebunde
Creme:
21⁄2 dl sødmælk
2 tsk. vaniljesukker
2 æg
2 spsk. sukker
1 spsk. majsstivelse
10 g smør
Desuden:
2 dl piskefløde
10 knuste makroner
1 dl hindbærsirup
Glasur:
250 g flormelis
4-5 spsk. kogende vand
rød frugt- eller bolsjefarve
Pynt:
flødeskum af 1 dl piskefløde
Tilbehør:
hindbærsirup og kiwitern
- Pisk mælk, vaniljesukker, æg, sukker og majsstivelse ud i en gryde. Bring det i kog under omrøring. Lad det boble ca. 1 min., mens der hele tiden røres. Rør smørret i. Kom cremen i en skål, drys lidt sukker over, og lad cremen køle af i køleskabet.
- Pisk fløden til skum, og vend den i cremen. Kom de knuste makroner i en skål, og bland dem med hindbærsirup. Fordel halvdelen af cremen på en lagkagebund, og fordel halvdelen af makronerne herover. Gentag og læg den sidste bund øverst.
- Rør glasuren sammen og fordel den over kagen. Lad glasuren stivne. Pynt med flødeskumstoppe, brug en kagesprøjte. Server lagkagen med hindbærsirup og gerne kiwitern.