Peruviansk mad
SPONSORERET indhold

Lækker ceviche

Perus signaturret – rå fisk marineret i lime.

Foto: VK Stockimage/Nicoline Olsen
14. okt. 2015 | Opskrift | BoligLiv


CEVICHE

(4 pers.)

1 sød kartoffel
1-2 tomater – befriet for kerne og skåret i tynde
både
1 rødløg i tynde skiver
lidt frisk koriander
1 grøn eller rød chili uden kerner, i små tern
600 g hvid fisk

Marinade (Leche de tigre):
5 cm friskrevet ingefær
1 lille fed hvidløg, fintsnittet
1-2 kviste frisk koriander, hakket groft
saft fra 8 lime
½ tsk. salt
2 tsk. chilipasta eller 1 rød frisk chili uden kerner, fintsnittet

1. Bland alle ingredienser til marinaden i en skål.

2. Kog den søde kartoffel, til den er mør. Afkøl, og skær kartoflen i små tern. Fjern kernerne fra tomaterne, og skær dem i tynde både.

3. Kom grønsager og fisk i en skål, og hæld marinaden gennem en sigte henover. Vend det hele godt rundt, og lad det hele trække i 2-3 minutter. Server i små skåle, og pynt med ekstra koriander.

► SE OGSÅ: Hjemmelavede tacos med 2 slags fyld
► SE OGSÅ: Belugaomelet med svampe
► SE OGSÅ: Sprød rødbedepizza med gedeost og pistaciepesto