SPONSORERET indhold
Lækker lakridskage med hvid chokolade
Denne lakridskage med hvid chokolade er vi sikker på at du vil elske!
ca. 40 stk.
Ingredienser
200 g hvid chokolade
200 g smør
150 g sukker
3 æg
100 g pekan- eller valnødder
150 g hvedemel
1 spsk. lakridspulver
Pynt:
sigtet flormelis og evt. citronmelisse
- For en firkantet form, 20 x 20 cm, med bagepapir.
- Hak den hvide chokolade fint. Smelt smørret i en gryde. Tag gryden fra varmen, og rør den hvide chokolade i, til den er smeltet. Afkøl blandingen ca. 10 min.
- Rør sukker og æg i chokoladeblandingen. Hak pekannødderne. Bland hvedemel, lakridspulver og pekannødder, og rør det i dejen.
- Kom dejen i formen. Bag kagen ved 175 gr. på midterste ovnribbe ca. 30-35 min. Lad kagen afkøle i formen.
- Pynt kagen med sigtet flormelis og evt. citronmelisseblade. Skær kagen i små tern.