Opskrift på risengrød uden mælk
SPONSORERET indhold

Lækker risengrød − helt uden mælk

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Er du mælkeallergiker, eller prøver du bare at undgå mælkeprodukter? Bare rolig, du kan sagtens få risengrød alligevel. Denne opskrift er baseret på mandelmælk. Sød, blød og helt som du kender den – men uden en snert af mælkeprodukt. Mm...

Af: Nicoline Olsen Foto: Christian Petersen
15. nov. 2017 | Opskrift | Fit living
Risengrød uden mælk til 4 personer | Total: en time, 30 min

Ingredienser

Risengrød med mandelmælk

0,5 dl vand
1 l mandelmælk
2 dl grødris
1 tsk salt
Kanel
Sukker
Smør

Sådan laver du risengrød uden mælk

1. Bring vand og mælk i kog.

2. Rør jævnligt, og drys så grynene i sammen med salt.

3. Kog ved svag varme under låg i 30 minutter. Rør med jævne mellemrum.

4. Stil i høkasse ca. 1 time (eller under et par lune dyner).

4. Server med smør og kanelsukker.

 

Anbefalet til dig