SPONSORERET indhold
Lækker sprød kiksekage: Kiksekage med kokosolie
Kiksekage med kokosolie - den klassiske kiksekage lavet kokosolie i stedet for palmin. Her får du opskriften på en skøn og sprød kiksekage.
10 personer
Ingredienser
Kiksekage
1 pakke firkantede vaniljekiks, 225 g
Fyld:
200 g god mørk chokolade
150 g smør
100 g kokosolie (gerne fra Urtekram, ellers brug palmin)
35 g usødet kakaopulver
3 pasteuriserede æg, svarer til 3 af de små bægre
100 g flormelis
Sådan laver du kiksekage med kokosolie
- Hak chokoladen. Smelt smør og kokosolie ved lav varme. Tag gryden fra varmen. Kom chokoladen i, og rør, til den er smeltet. Pisk æg, flormelis og kakao sammen i en skål. Hæld chokoladeblandingen i. Rør det hele sammen.
- Beklæd en 1-liters bageform med plastfilm. Hæld et lag chokoladecreme i bunden. Kom et lag kiks over. Fortsæt på samme vis. Stil kagen i køleskabet 4-5 timer eller natten over.