SPONSORERET indhold
Lækkerier til picnickurven på 10 minutter
4
Ingredienser
4 plader filodej
300 g kogte kartofler
300 g spinat
1 hakket løg
3 æg
salt, peber
125 g cheasy revet ost
salat
300 g groft brød.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:505 Kcal
-
Fedt:21 %
-
Protein:23 %
-
Kulhydrat:56 %
Sådan gør du
Skær hver plade filodej i fire firkanter og læg dem forskudt oven på hinanden, så det danner et stjernemønster. Læg dejen i en smurt ovnfast skål med lav kant.
Skær kartoflerne i tern.
Damp spinat og hakket løg, til spinaten falder sammen og hæld væden fra.
Bland spinat, løg og kartoffeltern og fordel fyldet i de fire filotærtebunde.
Pisk æg, salt og peber sammen og hæld det over spinaten.
Drys med ost og bag tærterne ved 200 grader nederst i ovnen i ca. 25 minutter.
Servér dem lune med salat og brød.