Opskrift på filotærter
SPONSORERET indhold

Lækkerier til picnickurven på 10 minutter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Gitte Heidi Rasmussen Foto: Andreas Wiking
02. okt. 2009 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

4 plader filodej
300 g kogte kartofler
300 g spinat
1 hakket løg
3 æg
salt, peber
125 g cheasy revet ost
salat
300 g groft brød.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    505 Kcal
  • Fedt:
    21 %
  • Protein:
    23 %
  • Kulhydrat:
    56 %

Sådan gør du

Skær hver plade filodej i fire firkanter og læg dem forskudt oven på hinanden, så det danner et stjernemønster. Læg dejen i en smurt ovnfast skål med lav kant.
Skær kartoflerne i tern.

Damp spinat og hakket løg, til spinaten falder sammen og hæld væden fra.
Bland spinat, løg og kartoffeltern og fordel fyldet i de fire filotærtebunde.
Pisk æg, salt og peber sammen og hæld det over spinaten.
Drys med ost og bag tærterne ved 200 grader nederst i ovnen i ca. 25 minutter.

Servér dem lune med salat og brød.