Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Lækre kyllingefrikadeller med persille
Foto: Mikkel Adsbøl Lækre kyllingefrikadeller med persille.

Kyllingefrikadeller med persille

Lækre kyllingefrikadeller med persille

Sunde kyllingefrikadeller med persille er en god og nem hverdagsret og kan serveres med kold kartoffelsalat, pasta, ris eller blandet salat.

clock 25 minutter
printer Print
plate Kyllingefrikadeller til 4 personer

Kyllingefrikadeller med persille
2 dl smuldret franskbrødskrumme eller 1½ dl rasp
1½ dl mælk
500 g hakket kylling
1½ tsk. salt
3 spsk. hakket persille
1-2 fed finthakket hvidløg
1 æg
peber
smør og olie til stegning

Tilbehør: kold kartoffelsalat og blandet salat

Sådan laver du kyllingefrikadeller med persille

 

1. Udblød brødkrummen i mælken ca. 5 min. Rør kyllingekødet med salt, og kom herefter mælkeblandingen og de øvrige ingredienser til farsen i.

2. Rør farsen godt sammen. Farsen er lind, men det giver gode saftige frikadeller. Form dem med en spiseske, du dypper i koldt vand.

3. Steg farsen til frikadeller i en blanding af smør og olie på en sliplet pande. Server med det foreslåede tilbehør.



Server de lækre frikadeller med en skøn kartoffelsalat med spidskål 

PRØV OGSÅ: 

Minestronesuppe

Madpandekager med kyllingefyld

Nasi goreng med stegte ris, kylling og rejer

Se, hvad vi ellers skriver om: Frikadeller, Kylling, Dansk mad og Hovedret