Lækre kyllingefrikadeller med persille
Sunde kyllingefrikadeller med persille er en god og nem hverdagsret og kan serveres med kold kartoffelsalat, pasta, ris eller blandet salat.
Ingredienser
Kyllingefrikadeller med persille
2 dl smuldret franskbrødskrumme eller 1½ dl rasp
1½ dl mælk
500 g hakket kylling
1½ tsk. salt
3 spsk. hakket persille
1-2 fed finthakket hvidløg
1 æg
peber
smør og olie til stegning
Tilbehør: kold kartoffelsalat og blandet salat
Sådan laver du kyllingefrikadeller med persille
1. Udblød brødkrummen i mælken ca. 5 min. Rør kyllingekødet med salt, og kom herefter mælkeblandingen og de øvrige ingredienser til farsen i.
2. Rør farsen godt sammen. Farsen er lind, men det giver gode saftige frikadeller. Form dem med en spiseske, du dypper i koldt vand.
3. Steg farsen til frikadeller i en blanding af smør og olie på en sliplet pande. Server med det foreslåede tilbehør.
Server de lækre frikadeller med en skøn kartoffelsalat med spidskål
PRØV OGSÅ:
Minestronesuppe