Lækre sommermazariner
SPONSORERET indhold

Lækre sommermazariner

Her kan du selv vælge hvilken topping, der skal på sommermazarinerne.

Foto: Columbus Leth
27. jul. 2015 | Opskrift | BoligLiv


Sommermazariner

Tid: ca. 40 min. plus bagetid og tid til afkøling
(Ca. 20 små kager)

150 g marcipan
150 g rørsukker
150 g blødt smør
3 æg
korn af 1 stang vanilje
75 g hvedemel
lidt smeltet smør og hvedemel til formene
20 muffinforme, 4-5 cm i diameter
100 g bær, f.eks. hindbær og
brombær

Frosting:
125 g blødt smør
200 g flødeost naturel
125 g flormelis
korn af 1 stang vanilje
100 g bær, f.eks. hindbær og brombær
lidt flormelis til drys

1. Riv marcipanen, og vend med rørsukker. Tilsæt smør, og pisk sammen. Tilsæt derefter æggene et ad gangen, mens der piskes.

2. Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud, og rør vaniljen i dejen sammen med hvedemel.

3. Pensl små muffinforme med smeltet smør, og drys med lidt mel. Fyld massen i formene, til de er ¾ fyldte. Kom et bær eller to i midten af hver kage.

4. Bag kagerne i midten af ovnen ved 170 grader i ca. 12 minutter, til de er gyldne.

5. Pisk blødt smør, flødeost, flormelis og vaniljekorn sammen. Sprøjt frosting på kagerne med en stjernetylle. Top med sommerbær, og drys med lidt sigtet flormelis.

TIP
Vil du lave en ekstra nem topping, så pisk lidt flødeskum med vaniljesukker, og sprøjt det på kagerne.


SE OGSÅ: Lækker nøddemazarintærte
SE OGSÅ: Mazarin med peanut topping
SE OGSÅ: Mazariner med tyttebær