Opskrift på indisk laks
SPONSORERET indhold

Laks a la Indien

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Vibeke Lehn og Gitte Heidi Rasmussen Foto: Andreas Wiking
02. okt. 2009 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

4 dl basmati ris
1 mango
1 agurk
1 rødløg
1 spsk limesaft
1 spsk olie
salt og peber
1/2 bdt mynte.
4 laksefileter
2 tsk tandoorikrydderi
1/2 bdt koriander
1 pakke Minimum naanbrød.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    750 Kcal
  • Fedt:
    26 %
  • Protein:
    17 %
  • Kulhydrat:
    57 %

Sådan gør du

Kog risene som anvist.

Skær mango og agurk i små tern og hak løget fint.

Vend det i limesaft og olie, krydr med salt og peber og drys med halvdelen af myntebladene.

Krydr laksefileterne med tandoori og steg dem 4-5 min. på hver side.

Lun naanbrødene. Bland risene med resten af myntebladene samt koriander.