SPONSORERET indhold
Laks a la Indien
Af: Vibeke Lehn og Gitte Heidi Rasmussen
Foto: Andreas Wiking
4
Ingredienser
4 dl basmati ris
1 mango
1 agurk
1 rødløg
1 spsk limesaft
1 spsk olie
salt og peber
1/2 bdt mynte.
4 laksefileter
2 tsk tandoorikrydderi
1/2 bdt koriander
1 pakke Minimum naanbrød.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:750 Kcal
-
Fedt:26 %
-
Protein:17 %
-
Kulhydrat:57 %
Sådan gør du
Kog risene som anvist.
Skær mango og agurk i små tern og hak løget fint.
Vend det i limesaft og olie, krydr med salt og peber og drys med halvdelen af myntebladene.
Krydr laksefileterne med tandoori og steg dem 4-5 min. på hver side.
Lun naanbrødene. Bland risene med resten af myntebladene samt koriander.