Opskrift på indisk laks
Foto: Andreas Wiking Indisk laks

Opskrift på indisk laks

Laks a la Indien

printer Print
plate 4

4 dl basmati ris
1 mango
1 agurk
1 rødløg
1 spsk limesaft
1 spsk olie
salt og peber
1/2 bdt mynte.
4 laksefileter
2 tsk tandoorikrydderi
1/2 bdt koriander
1 pakke Minimum naanbrød.

Energi pr. person:
750 Kcal
Fedt:
26 %
Protein:
17 %
Kulhydrat:
57 %

Sådan gør du

Kog risene som anvist.

Skær mango og agurk i små tern og hak løget fint.

Vend det i limesaft og olie, krydr med salt og peber og drys med halvdelen af myntebladene.

Krydr laksefileterne med tandoori og steg dem 4-5 min. på hver side.

Lun naanbrødene. Bland risene med resten af myntebladene samt koriander.

Se, hvad vi ellers skriver om: Laks, Risretter, Fisk, Indisk mad og Hovedret