SPONSORERET indhold
Laks med karamelliseret fennikel & brøndkarse
Masser af vitaminer og omega-3
4
Ingredienser
4 x 125 g laksefilet med skindside
salt, peber
lidt teryakisauce eller røget paprika
SIRUPSBAGT FENNIKEL:
4 fennikler
2-3 spsk
maple sirup
1 spsk smør
1 tsk lys balsamico
1 bdt. brøndkarse
400 g kogte sorte fuldkornsris
2 lime
Sådan gør du:
Sæt ovnen på 250°. Skær fenniklerne i både, og vend dem med sirup, smør og balsamico samt salt og peber. Bred dem på en plade med bagepapir, og bag dem i 10-12 minutter. Dæmp ovnvarmen til 200°, læg laksefileterne med på pladen. Drys lidt salt og peber på, og pensl dem med teriyakisauce, eller drys dem med lidt røget paprika. Bag dem i 8-10 minutter, til de er faste. Server laksen med fennikel, brøndkarse og ris samt lime.
ENERGI PR. PERSON: 430 kcal, fedt 30%, protein 27%, kulhydrat 43 %