Ingredienser
500 g laksefilet
2 spsk. ahornsirup
2 spsk. sojasauce
salt, peber
Mangocoleslaw
250 g finsnittet hvidkål
1 mangofrugt
2 gulerødder
Dressing
2 spsk. light mayonnaise
2 spsk. skummetmælksyoghurt
1 spsk. citronsaft
2 tsk. sukker
1 tsk. dijonsennep
salt, peber
Pynt
limebåde og evt. lidt grøn salat
- Skær fisken i 4 ens stykker, og læg dem på bagepapir på en bageplade. Bland ahornsirup og sojasauce, og kom det over fiskestykkerne. Krydr med salt og peber. Steg fisken i ovnen ved 225 gr. i ca. 10 min. på midterste ovnribbe.
- Skræl gulerødder og mango. Skær gulerødderne i stænger og mangoen i både. Bland med hvidkål. Rør dressingen sammen, og vend den i kålblandingen.
- TIDSFORBRUG: 40 MIN., HERAF ARBEJDSTID: 30 MIN.