Laks med østerssauce
SPONSORERET indhold

Laks med østerssauce

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

22. feb. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

400 g laksefilet uden skind
4 spsk. østerssauce
500 g grønne asparges
1 spsk. olie
1 spsk. frisk reven ingefær
evt. 1 tsk. sesamolie
salt og peber
Tilbehør:
ris parboiled eller brune og limebåde

  1. Skær laksen i 1 cm tykke skiver. Læg dem på bagepapir på en bageplade. Smør østerssauce over. Stil i ovnen ved 250 gr. i 5-8 min. på øverste ovnribbe.
  2. Skær eller bræk den træede del af aspargesene af. Steg aspargesene i olie på en pande 3-4 min. Tilsæt ingefær og evt. sesamolie. Krydr med salt og peber.
  3. Server lakseskiverne med asparges og det foreslåede tilbehør.
  4. Energi pr. person: 1990 kilojoule (480 kcal) Energifordeling: Protein: 27 g – 23 % Kulhydrat: 55 g – 47 % Fedt: 16 g – 30 %