Laksedolmere med røget marinade
Sund fisk på en ny måde.
Ingredienser
4 stykker laks a 125 g uden skind
Røget marinade:
2 spsk honning
1 spsk grov dijonsennep
1 fed knust hvidløg
1 tsk røget paprika
1 tsk flaget havsalt
store blade iceberg
3 x bean salad:
200 g edamamebønner
1 dåse velafdryppede butterbeans
150 g kogte snittede haricots verts
2 snittede skalotteløg
2 hakkede, soltørrede tomater
1 bdt. persille
Dressing:
2 spsk olivenolie
2 spsk lys balsamico
citron
Sådan gør du:
Rør marinaden sammen, og smag den til. Pensl laksestykkerne med marinaden, og pak dem i store blade icebergsalat, eller se tip. Læg laksestykkerne på en plade med bagepapir, og bag dem ved 180° i 12-15 minutter.
Bland alle ingredienser til salaten. Rør dressingen sammen, og smag den godt til med salt og peber. Bland dressingen med salaten, der serveres til fisken med citron.
Tip! Laksen kan også pakkes i blancherede blade af spidskål.
Energi pr. person: 580 kcal, fedt 30 %, protein 27 %, kulhydrat 43 %