Ingredienser
80 g røget, norsk laks i skiver
Dressing:
50 g DDV yoghurt
4 spsk blandede krydderurter; f.eks.dild, purløg og estragon
salt & peber
Tyndbrød:
1 dl lunken vand
½ pakke gær
1 tsk salt
15 g olie
100 g grahamsmel
1 tsk olie til pensling
salat eller råkost
- Bland yoghurten sammen med hakkede krydderurter og krydr med salt og peber.
- Fordel dressingen ovenpå lakseskiverne og rul dem sammen omkring dressingen.
- Udrør gæren i lunkent vand sammen med salt og olie.
- Rør melet i til en klistret dej. Smør 2 stykker bagepapir med 1 tsk olie og rul dejen ud herimellem.
- Fjern det øverste stykke papir og bag i brødet i en 200° varm ovn i ca 10 minutter, til det er gyldent og sprødt. Køl tyndbrødet af på en rist.
- Server lakserullerne med 60 g tyndbrød og salat eller råkost.