Laksetatar opskrift
SPONSORERET indhold

Laksetatar med frisk estragon og rosa peber

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Pugliese Foto: Line Thit Klein
11. nov. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

250 g rå laks (bestil den dagen før hos fiskehandleren, og sig, at den skal bruges til tatar, og at han skal fryse den til dig).

1 stor citron, fintrevet skal og saft heraf
½ bdt estragonblade, finthakket
1 lille skalotteløg, finthakket
1 spsk rosa peber,
groftkværnet eller knust
1 par dråber honning eller agavesirup
1 tsk dijonsennep
salt.

Sådan laver du laksetatar

Skær laksen i meget små terninger, hvilket er ganske nemt, når laksen er halvfrossen.

Vend citronskal og salt i laksen, og lad den trække en times tid.

Vend estragon, skalotteløg og rosa peber i laksen, og smag til med honning, sennep og salt.