Opskrift på lammespyd med kamut-salat
SPONSORERET indhold

Lammespyd med kamut-salat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Gitte Heidi Rasmussen Foto: Andreas Wiking
03. mar. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

Spyd:
600 g lammetyksteg i tern
2 fed knust hvidløg
1 tsk honning
1/4 dl balsamico
salt, peber.

Kamut salat:
4 dl kamut
1 spsk olivenolie
1 spsk citronsaft
1 bdt. forårsløg
200 g grønne ærter
300 g sugar snap peas
1 håndfuld mynteblade
1/2 dl ristede græskarkerner.

Dressing:
200 g græsk yoghurt
1 fed hvidløg.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    699 Kcal
  • Fedt:
    29 %
  • Protein:
    29 %
  • Kulhydrat:
    43 %

Sådan gør du

Kødet marineres 30 min. i knust hvidløg, honning og balsamico, sættes på spyd og krydres med salt og peber.

Kog kamut-kornene 20 min. i letsaltet vand og lad dem trække i yderligere 20 min. Hæld vandet fra, skyl godt i koldt vand og vend dem i en marinade af olivenolie, citronsaft, salt og peber. Tilsæt snittede forårsløg, sugar snap peas, ærter, hakket mynte samt græskarkerner.

Rør yoghurt og knust hvidløg sammen.

Steg spyddene 3-4 min. på hver side på en grillpande og server med salat og hvidløgscreme.