Lammegryde
Foto: Maria Warnke Nørregaard

Lammegryde

Lam, peberfrugt & artiskok

Alt i én gryde.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 Person(er)

400-500 g lammekød (bov)
1 spsk olie
1 tsk spidskommen
salt, peber
3 løg i tykke både
2 fed hakket hvidløg
2-3 udkernede, groftskårne peberfrugter
1 lille ubehandlet citron i tern
3-4 dl grønsagsbouillon
1 tsk honning
1 glas velafdryppede, grillede artiskokhjerter
persille

400 g fuldkornsbaguette

Sådan gør du: Skær kødet i lidt store tern. Varm olien i en stor pande med spidskommen. Brun kødet heri på alle sider, drys salt og peber på, og tilsæt løg, hvidløg, peberfrugter og citronstykker. Lad det hele tage farve, inden du tilsætter bouillon og honning. Lad retten snurre i ca. 15 minutter. Vend artiskokhjerterne i til sidst, varm retten igennem, og smag til med yderligere krydderier. Server med persille og lun baguette.  

Energi pr. person: 580 kcal, fedt 30%, protein 24%, kulhydrat 46%

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad og Aftensmad