Opskrift på lammebov med rucola og citron
SPONSORERET indhold

Lammebov stegt med rucola og citron

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Vibeke Lehn Foto: Frederikke Heiberg
21. okt. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: en time, 20 min

Ingredienser

 

1 udbenet lammebov ca.1,5 kg
salt og peber
1 god håndfuld persille
1 god håndfuld rucola
et par kviste rosmarin
3-4 fed hakket hvidløg
½-1 ubehandlet citron, hakket og tyndtskåret
grøntbouillon.

Sådan laver du lammebov

Bred kødet ud, drys salt og peber på og fordel persille, rucola, rosmarin samt hvidløg og citronskal på kødet. Rul det sammen, og snør det med bomuldssnor, eller hold det sammen med kødnåle.

Læg kødet i en bradepande, og sæt det i ovnen ved 225 grader i 10 min.

Dæmp varmen til 175 grader, hæld lidt bouillon ved, og lad kødet stege videre 45-50 min.

Tip:
Skulle der blive lammekød til overs, så lav en luksus-sandwich med tynde skiver lammekød og rucola.