Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 25 min.
1 lammeculotte (300 g eller 4 lammekoteletter)
salt og peber
1 spsk olivenolie
Myntepesto:
1 håndfuld frisk mynte
1 håndfuld frisk
basilikum
30 g valnøddekerner
1-2 fed hvidløg
3-4 spsk olivenolie
1 tsk citronsaft (eller vineddike)
salt og peber
Tilbehør:
Nye kartofler og grønsager
- Tænd ovnen på 200 grader. Krydr lammeculotten med salt og peber og brun den på en pande med olie. Steg den færdig i ovnen (ca. 20 min).
- Myntepesto: Skyl mynte- og basilikumblade og tør dem. Hak dem med valnødder og hvidløg i en blender. Tilsæt olien i en tynd stråle og blend det jævnt. Smag til med citronsaft, salt og peber.
- Skær kødet i tynde skiver og dryp pestoen over. Servér med nye kartofler og grønsager.