Lammeculotte med myntepesto

Foto: Thomas Hergaard

Lammeculotte med myntepesto - opskrift fra Hjemmet

Lammeculotte med myntepesto

Lammeculotte er lækkert luksuskød, her bliver det serveret med en dejlig myntepesto.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 25 min.
1 lammeculotte (300 g eller 4 lammekoteletter)
salt og peber
1 spsk olivenolie
Myntepesto:
1 håndfuld frisk mynte
1 håndfuld frisk
basilikum
30 g valnøddekerner
1-2 fed hvidløg
3-4 spsk olivenolie
1 tsk citronsaft (eller vineddike)
salt og peber
Tilbehør:
Nye kartofler og grønsager

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Krydr lammeculotten med salt og peber og brun den på en pande med olie. Steg den færdig i ovnen (ca. 20 min).
  2. Myntepesto: Skyl mynte- og basilikumblade og tør dem. Hak dem med valnødder og hvidløg i en blender. Tilsæt olien i en tynd stråle og blend det jævnt. Smag til med citronsaft, salt og peber.
  3. Skær kødet i tynde skiver og dryp pestoen over. Servér med nye kartofler og grønsager.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Culotte, Kød, Lammeculotte, Lam og Hovedret

610x200_woordy_knap2.jpeg