Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Lammefrikadeller i karry-tomatsovs
Foto: Jes Buusmann

Lammefrikadeller i karry-tomatsovs - opskrift fra Hjemmet

Lammefrikadeller i karry-tomatsovs

Lammefrikadellerne smager skønt og giver minder om sommer og skønne ferier.

2 personer
Print

Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 20 min.
250 g hakket lammekød
1 løg (finthakket)
1 fed hvidløg (knust)
1 æg
salt og peber
1 spsk olie
1 frisk chili
1 tsk karry
1 dåse hakkede tomater
1-2 dl vand
frisk koriander eller
persille
Tilbehør:
Kogte ris

  1. Ælt kødet sammen med løg, hvidløg, æg, salt og peber. Form det til boller og brun dem på en pande med olie.
  2. Kom finthakket chili og karry på panden, tilsæt tomater og vand og lad retten simre, til kødbollerne er gennemvarme.
  3. Smag til med salt og peber og servér med friskhakket koriander eller persille samt kogte ris.
Se, hvad vi ellers skriver om: Kød, Lammefrikadeller og Hovedret