Lammefrikadeller i karry-tomatsovs
SPONSORERET indhold

Lammefrikadeller i karry-tomatsovs

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lammefrikadellerne smager skønt og giver minder om sommer og skønne ferier.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Jes Buusmann
25. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet
2 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 20 min.
250 g hakket lammekød
1 løg (finthakket)
1 fed hvidløg (knust)
1 æg
salt og peber
1 spsk olie
1 frisk chili
1 tsk karry
1 dåse hakkede tomater
1-2 dl vand
frisk koriander eller
persille
Tilbehør:
Kogte ris

  1. Ælt kødet sammen med løg, hvidløg, æg, salt og peber. Form det til boller og brun dem på en pande med olie.
  2. Kom finthakket chili og karry på panden, tilsæt tomater og vand og lad retten simre, til kødbollerne er gennemvarme.
  3. Smag til med salt og peber og servér med friskhakket koriander eller persille samt kogte ris.