Opskrift på lammefrikadeller med mynte
SPONSORERET indhold

Lammefrikadeller med mynte

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Denne udgave af lammefrikadellerne er lidt mellemøstlige. Hvidløg er jo lidt af et vidundermiddel, det virker fordøjelsesfremmende og virker som naturlig antibiotika, der dræber uinviterede bakterier og parasitter i vores system. Mynte smager friskt og er perfekt sammen med lammekød. Disse deller er gode til en stor god kålsalat med masser olivenolie og citron i.

Af: Louise Bruun Foto: Mikkel Adsbøl
29. apr. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

500 g hakket lammekød
2 løg finthakket
3 fed hvidløg finthakket
1 stort bundt frisk mynte hakket
1 æg
1 spsk stødt spidskommen
3 spsk fuldkornsmel
havsalt

Sådan laver du lammedeller

Bland kødet med løg og hvidløg, og kom de resterende ingredienser i. Rør godt rundt, og lad dejen hvile i 30 min. Steg dem på panden i smør og servér med det samme.