SPONSORERET indhold
Lammefrikadeller med mynte
SANDRA OM RETTEN: Opskriften har jeg fået af min farmor, Donna Rosaria, for mange år siden. Hun serverede altid denne fennikelsalat til myntefrikadellerne: Høvl en fennikelknold i tynde skiver på et mandolinjern eller et gammeldags rivejern. Tilsæt en lille smule salt og peber, og dryp nogle få dråber god olivenolie over.
10-12 stk.
Ingredienser
400 g hakket lammekød
25 g afskorpet, fast groft brød udblødt i 1 dl mælk
1 æg
1 lille rødløg, finthakket
1 lille skalotteløg, finthakket
1 fed hvidløg, finthakket
2-3 spsk frisk mynte, finthakket
1 tsk mild havsalt
friskkværnet peber
olivenolie til stegning
Sådan gør du:
- Knug brødet fri for væde og bland det med lammekød og resten af ingredienserne.
- Hvis farsen virker for fast, så rør lidt af mælken i.
- Form små, runde deller, og steg dem sprøde i olien, ca. 3-4 minutter på hver side.