lammekotelleter & wasabislaw
SPONSORERET indhold

Lammekoteletter & wasabislaw

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Spicy tilbehør giver hverdagsmaden et ekstra touch.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
15. apr. 2016 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

8 lammekoteletter med skaft
2 tsk olivenolie
1-2 fed knust hvidløg
salt, peber

Wasabislaw:
1 lille spidskål
200-250 g edamame- bønner (optøede)
1 udkernet, hakket æble
1 bdt. koriander
2 spsk mayonnaise
2 spsk yoghurt
wasabi
2 lime

400 g ristet fuldkornsbrød

Sådan gør du: Pensl kødet med olie, og gnid det med hvidløg, salt og peber. Grill eller steg det et par minutter på hver side. Det må gerne være let rosa indeni. Snit og bland kålen med de øvrige ingredienser. Pisk mayonnaise og yoghurt sammen, smag til med wasabi, salt og peber, og vend dressingen omhyggeligt med salaten, der serveres til kødet med lime.

● ● ● Energi pr. person: 540 kcal, fedt 30%, protein 25%, kulhydrat 45%