Lammekoteletter med spidskålsalat
Møre lammekoteletter med knasende, friskt grønt – en genial ret til picnic eller en aften på terrassen.
Ingredienser
4-8 lammekoteletter
lidt olivenolie
lidt citronsaft
1 fed finthakket hvidløg
bladene af 2 kviste rosmarin
salt og peber
½ spidskål
1 bundt radiser
Dressing:
2 tsk dijonsennep
saften af ½ citron
2 tsk finthakket kapers
½ spsk flydende honning
2 spsk olivenolie
salt og peber
1 lille håndfuld plukket dild.
Tilbehør: Kartofler eller brød.
Sådan laver du lammekoteletter med spidskålsalat
Grill eller steg lammekoteletterne 2-3 min på hver side.
Snit spidskålen i tynde strimler. Skær toppen af radiserne og skær dem i skiver.
Dressing: Rør sennep sammen med citronsaft, hakkede kapers, honning og olivenolie.
Bland spidskål og radiser sammen med sennepsdressingen og krydr med eks-tra salt og peber. Kom plukket dild over.
Servér lammekoteletter med spidskålssalat og nye kartofler eller brød.
PRØV OGSÅ: Lammekoteletter med rosmarin, bagte løg og bulgursalat