Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Lasagneplader med tomater
Foto: Maria Warnke Nørregaard

Lasagneplader med tomater

Lasagneplader med bagte cherrytomater

Server dine pastaplader på en helt ny måde.

4
Print

500 g cherrytomater på gren
75 g pancetta i tynde skiver
375 g friske lasagneplader
1 spsk olivenolie
1 spsk balsamico
125 g ricotta
salt, peber
oregano eller basilikum
200 g groft filonebrød

Energi pr. person:
530 Kcal
Fedt:
28 %
Protein:
17 %
Kulhydrant:
55 %

Sådan gør du:

Sæt ovnen på 225°. Læg tomater og pancetta på en plade med bagepapir, og giv begge dele 8-10 minutter i ovnen, til pancettaen er sprød, og tomaterne begynder at safte. Riv lasagnepladerne i grove stykker. Kog, afdryp, og vend dem med olie og balsamico. Server med de bagte tomater, pancetta og ricotta samt oregano.


Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad, Lasagne og Aftensmad