SPONSORERET indhold
Limegrillet fersken med vaniljeis
Retten kan både spises som mellemmåltid og dessert.
1
Ingredienser
saften fra ½ limefrugt
åblomst Multisød
2 halve ferskner (usødet, dåse)
125 g åblomst vaniljeis
reven limeskal (øko)
Sådan gør du:
Smag limesaften til med Multisød. Vend ferskenstykkerne rundt i limesukkeret. Varm en grill eller en grillpande op. Grill fersknerne, til de har et fint mønster. Kugl isen op og kom dem oven på de grillede ferskner. Pynt med reven limeskal.
Kalorier 192 kcal
Protein: 4 g (7 procent)
Kulhydrat: 46 g (74 procent)
Fedt: 5 g (19 procent)
Kostfibre: 1 g
Vil du gerne tabe dig? Tilmeld dig ALT for damernes Slankeklub her
Tip
Hvis du har inviteret gæster i din slankeuge, egner denne dessert sig fint efter middagen.