Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Limekylling med spidskål
Limekylling med spidskål

Kylling med lime og spidskål

Limekylling med spidskål

Kylling med et tvist.

clock 45 minutter
printer Print
plate Kylling til 2 personer

3 lime, saften heraf
1 tsk olie
2 kyllingebryster
300 g spidskål
1 stort bundt kørvel
1 håndfuld dild
1 spsk frisk estragon
2 dl skyr
1 tsk dijonsennep
½ tsk salt.

Sådan laver du kylling med lime

1. Bland limesaft og olie, og lad kyllingen marinere i blandingen 1-2 timer. Hvis det er økologiske limefrugter, kan skallen rives og kommes i marinaden.

2. Flæk spidskålen i kvarter, og damp dem i lidt vand, til de er møre. Det tager ca. 10 minutter.

3. Hak kørvel, dild og estragon fint og bland det sammen med skyr, dijonsennep og lidt salt.

4. Steg kyllingebrysterne på en grillpande, til de er gennemstegt, og servér dem med den dampede spidskål og krydderurtedippen til.

ca. 268 kcal

PRØV OGSÅ: Belugalinser med tunmousse

Se, hvad vi ellers skriver om: Kylling, Sunde salater, Louise Bruun og Hovedret