SPONSORERET indhold
Limekylling med spidskål
Kylling med et tvist.
Kylling til 2 personer |
Total: 45 min
Ingredienser
3 lime, saften heraf
1 tsk olie
2 kyllingebryster
300 g spidskål
1 stort bundt kørvel
1 håndfuld dild
1 spsk frisk estragon
2 dl skyr
1 tsk dijonsennep
½ tsk salt.
Sådan laver du kylling med lime
1. Bland limesaft og olie, og lad kyllingen marinere i blandingen 1-2 timer. Hvis det er økologiske limefrugter, kan skallen rives og kommes i marinaden.
2. Flæk spidskålen i kvarter, og damp dem i lidt vand, til de er møre. Det tager ca. 10 minutter.
3. Hak kørvel, dild og estragon fint og bland det sammen med skyr, dijonsennep og lidt salt.
4. Steg kyllingebrysterne på en grillpande, til de er gennemstegt, og servér dem med den dampede spidskål og krydderurtedippen til.
ca. 268 kcal
PRØV OGSÅ: Belugalinser med tunmousse