SPONSORERET indhold
Linser med spinat og varmende krydderier
4
Ingredienser
250 g belugalinser, f.eks. fra Urtekram
500 g frisk spinat(eller frossen)
1 tsk stødt koriander
1 tsk stødt spidskommen
1 fed hvidløg
3 spsk olivenolie
saft af ½ citron
havsalt
peber.
Sådan gør du
Kog linserne i ca. 30 min eller som anvist på posen.
Skyl den friske spinat grundigt og hak den. Bruger du frossen, skal den optøs.
Kom krydderier, hvidløg og olivenolie på panden. Steg det ved middel varme. Rør ca. 1 minut, før spinaten tilsættes. Rør et par minutter mere. Hæld vandet fra linserne og bland i retten. Dryp citronsaft over, krydr med salt og peber og spis.
Servér evt. retten til helstegt kylling i ovnen eller som en frokostret.
TIP:
Belugalinser er nøddeagtige i smagen og mere faste i forhold til andre linser, der let koger ud.