Louise Bruuns
SPONSORERET indhold

Prøv Louise Bruuns lækre nøddebar

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Når du spiser sukker, begynder din krop at producere insulin. Det stopper fedtforbrændingen, og derfor lagrer fedtet sig i stedet på kroppen. Det kan tage op til en uge, før kroppen begynder at vænne sig til en kost uden sukker, så find på andre ting at lave, når lækkersulten dukker op. Gå en tur, ryd op, læs en bog, eller lav et dejligt bad med æteriske olier. Hvis du skal have noget guf, så lav sunde kokoskugler eller en nøddebar med sunde fedtstoffer.

Af: Louise Bruun Foto: Andreas Wiking
30. jan. 2013 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

1 håndfuld mandler, hakkede
1 håndfuld valnødder, hakkede
1 håndfuld solsikkekerner
3 spsk sesamfrø
3 spsk græskarkerner
1 spsk kokosolie
3 spsk rismaltsirup (fås i helsekostforretninger)

Sådan gør du

Blend alle frø og kerner, til de er hakket fint, men ikke er blevet til mel, og hæld det i et stort, ildfast fad beklædt med bagepapir. Varm olie og sirup op i en gryde ved lavt blus, til det hele er flydende. Hæld fedtstoffet over nøddeblandingen, og bland godt. Pres det godt ned i fadet, gerne med våde hænder, så det ikke klistrer på fingrene. Sæt nøddeblandingen i køleskabet i en time, og skær den ud i passende bidder. Nøddebarerne kan fryses – så spiser du ikke det hele på en gang.

Prøv også Louise Bruuns hørførgrød