Low carb opskrift: Svinemørbrad med sellerifritter og grøn salat
SPONSORERET indhold

Low carb opskrift: Svinemørbrad med sellerifritter og grøn salat

Lækker low carb opskrift på svinemørbrad med sellerifritter og grøn salat.

Af:: Vægtkonsulenterne Foto: Vægtkonsulenterne
01. sep. 2015 | Opskrift | Vores Børn

Denne low carb opskrift på svinemørbrad med sellerifritter og grøn salat er udviklet af Vægtkonsulenterne og sikrer Vores Børns læsere et næringsrigt måltid. Læs mere om Vægtkonsulenterne her.

4 portioner

400 g knoldselleri

salt & peber

600 g svinemørbrad, afpudset u. fedt

200 g cherrytomat

400 g agurk

400 g salat

8 tsk olie til stegning/bagning/pensling

Sådan gør du

Skær sellerien i stave og læg dem i en frysepose sammen med lidt olie, salt og peber. Ryst posen, så olien bliver fordelt, og bag herefter i ovnen ved 200 grader i ca. 40 minutter.

Afpuds mørbraden og gnid den med salt og peber. S

vits svinemørbraden i lidt fedtstof på en pande i 4-5 minutter og bag den derefter i ovnen ved 200 grader i ca. 35 minutter.

Skyl agurk og brug en kartoffelskræller eller et mandolinjern til at lave fine strimler.

Server mørbraden med sellerifritter og grøn salat til.