Lun & lækker lumumba
Foto: Betina Hastoft

Lun & lækker lumumba

Der findes ikke noget bedre end en kop varm kakao med flødeskum på en kold dag. Det skulle da lige være en kop varm kakao med flødeskum OG cognac - også kendt som en lumumba. Den får du opskriften på her:

printer Print
clock 15 minutter
plate 4-6 kopper

1 l sødmælk
250 g mørk chokolade
1 dl cognac

Tilbehør:
Flødeskum og et drys hakket mørk chokolade

Sådan laver du lumumba

  1. Varm mælken op under omrøring sammen med chokolade brækket i små stykker. Når chokoladen er smeltet, tages gryden fra varmen.
  2. Kom cognac i. Server i kopper eller krus med flødeskum og et drys hakket chokolade.

    TIP: Du kan undlade cognac og i stedet give flødeskummet et drys kanel.
Se, hvad vi ellers skriver om: Drinks og Drikke