Gløgg
SPONSORERET indhold

Gløgg

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Her i december er der tradition for at servere en lækker hjemmelavet gløgg til gæsterne.

Af: Hanne Bloch Foto: Thomas Hergaard
08. nov. 2016 | Opskrift | Hjemmet
Gløgg til 8-10 personer | Total: 30 min

Ingredienser

Gløgg

2 1/2 liter rødvin
et par strimler citronskal
2 appelsiner (snittet skal og saft)
3-4 hele nelliker
2 stk. hel kanel
evt. 2 dl portvin
100 g rosiner
100 g mandler (smuttede)

Sådan laver du hjemmelavet gløgg


Opvarm 1/2 liter af rødvinen med citron- og appelsinskal, appelsinsaft og krydderier.


Lad det trække 10 min. og si det.


Hæld det tilbage i gryden og kom resten af rødvinen i. Varm til kogepunktet og tilsæt portvin, rosiner og mandler.


Varm gløggen til kogepunktet og servér straks efter.