asiatisk kylling
Foto: Nicolai Mørk

asiatisk kylling

Lynstegt asiatisk kylling

Lækker kylling på 20 min

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 Person(er)

400 g kyllingefilet
salt, peber
2 tsk olivenolie
2 løg i tykke både
2 courgetter i tern eller skiver
1 dl oystersauce
½ dl bouillon
2-3 spsk Tamari sojasauce
25 g cashewnødder
6-8 små forårsløg
koriander eller mynte
lime
300 g fuldkornsnudler

Sådan gør du:

Skær kødet i pænt store tern og drys salt og peber på. Varm olien i en wok, brun kyllingekødet heri på alle sider og tilsæt derefter løg og courgetter. Steg videre under omrøring i nogle minutter.
Rør oystersauce, bouillon og Tamari sammen. Hæld blandingen over kød og grønsager og lad det hele snurre yderligere nogle minutter. Drys med nødder, forårsløg og kryddergrønt og server retten med lime og fuldkornsnudler.

Energi pr. person: 530 kcal, fedt 24%, protein 27%, kulhydrat 49%

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad, Aftensmad og Asiatisk mad