Opskrift på lynstegt kylling i wok
SPONSORERET indhold

Lynstegt kylling

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Vibeke Lehn Foto: Andreas Wiking
09. okt. 2009 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

450 g kyllingeinderfilet
salt, peber
2 fed knust hvidløg
2 tsk reven ingefær
1 udkernet, finthakket chili
2 tsk olivenolie
2 udkernede, fintsnittede peberfrugter
300 g broccoli i små buketter
½ dl hønse- eller grøntbouillon.
1 bdt koriander
300 g kogte basmatiris
2 tsk sorte sesam- eller nigellafrø
1 dl sød chili.
300 g brød.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    530 Kcal
  • Fedt:
    19 %
  • Protein:
    29 %
  • Kulhydrat:
    52 %

Sådan gør du

Dup kyllingekødet tørt, drys salt og peber på og gnid det med knust hvidløg, ingefær og chili.

Varm olien i en wok og steg kyllingekødet heri ca. 3 minutter. Bland peberfrugter samt broccoli ved og steg videre under omrøring i yderligere 4-5 minutter. Dryp lidt bouillon over undervejs og tjek smagen med yderligere salt og peber.

Servér med masser af frisk koriander, ris med lidt sort sesam eller nigellafrø, en skål sød chili som dip og brød.