Lynstegt kylling asian style
Ingredienser
1 pakke kyllingeinderfilet, ca. 500 g
salt, peber
3 tsk olie
15 g friskhakket ingefær
1 udkernet, finthakket rød chili
2 udkernede, groftskårne peberfrugter
1 spidskål i grove stykker
125 g sugarsnaps eller sukkerærter
1 dl vand + ½ dl sojasauce
1 dl sød chilisauce
1 bdt koriander.
35 g ristede cashewnødder.
Servering:
400 g kogte ægnudler
2 limefrugter.
Sådan gør du
Dup kyllingekødet tørt og drys salt og peber på. Varm olien i en wok og brun kyllingekødet heri med ingefær og chili. Tilsæt peberfrugter og steg videre et par minutter, før kål og sugarsnaps blandes i. Steg videre nogle minutter, hæld vand + soja- og chilisauce ved, rør godt og smag til med koriander og cashewnødder.
Servér med nudler og limebåde.
Energi pr. person:
740 kcal, fedt 24%, protein 25%, kulhydrat 51%.