GIV ET BLAD I JULEGAVE TIL ÉN, DU HOLDER AF

Opskrift på lynstegt kylling asian style
Foto: Andreas Wiking Lynstegt kylling asian style

Opskrift på lynstegt kylling asian style

Lynstegt kylling asian style

printer Print
plate 4

1 pakke kyllingeinderfilet, ca. 500 g
salt, peber
3 tsk olie
15 g friskhakket ingefær
1 udkernet, finthakket rød chili
2 udkernede, groftskårne peberfrugter
1 spidskål i grove stykker
125 g sugarsnaps eller sukkerærter
1 dl vand + ½ dl sojasauce
1 dl sød chilisauce
1 bdt koriander.
35 g ristede cashewnødder.

Servering:
400 g kogte ægnudler
2 limefrugter.

Sådan gør du

Dup kyllingekødet tørt og drys salt og peber på. Varm olien i en wok og brun kyllingekødet heri med ingefær og chili. Tilsæt peberfrugter og steg videre et par minutter, før kål og sugarsnaps blandes i. Steg videre nogle minutter, hæld vand + soja- og chilisauce ved, rør godt og smag til med koriander og cashewnødder.

Servér med nudler og limebåde.

Energi pr. person:

740 kcal, fedt 24%, protein 25%, kulhydrat 51%.
Se, hvad vi ellers skriver om: Nudler, Wok, Kylling, Asiatisk mad og Hovedret