Ingredienser
Bunde:
1 æg
50 g multisød
25 g mel
½ tsk bagepulver
25 g mandelmel (eller finthakkede mandler)
Fyld:
3 tsk jordbærmarmelade
100 g jordbær (skiver)
Jordbærcreme:
50 g jordbær
1 spsk multisød
75 g light friskost (max. 20+)
Pynt:
friske jordbær
- Pisk æg og multisød sammen i en skål, til det er lyst og cremet (ca. 10 min.). Sigt mel og bagepulver i og vend det forsigtigt rundt sammen med mandelmel eller mandler.
- Kom dejen i en lille springform og bag den ved 160 grader i ca. 15 min., til kagen er gylden og fast. Tag kagen ud og afkøl den.
- Flæk kagen. Smør den ene del med jordbærmarmelade og læg skiveskårne jordbær på. Læg derefter den anden del af kagen ovenpå.
- Mos jordbærrene med multisød
og rør det godt sammen
med friskost. Fordél det på
toppen af lagkagen og pynt
med et par jordbær på toppen.
Find flere kalorielette opskrifter i én af
Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »