Lyserøde marcipanhjerter på pind
SPONSORERET indhold

Lyserøde marcipanhjerter på pind

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
16. sep. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
15 stk.

Ingredienser

200 g ren rå marcipan
2 spsk. appelsinsaft
3 spsk. flormelis
150 g hvid chokolade
lidt rød levnedsmiddelfarve
træspyd eller popcakespinde

  1. Ælt marcipanen med appelsinsaft, og lad det hvile ½ time. Ælt flormelis i. Udrul marcipanen på et flormelisdrysset bord i en ca. 1½ cm tyk plade. Udstik 15 små hjerter, eller skær dem ud med en kniv. Lad dem hvile 1 times tid på plastfilm i køleskab tildækket. Stik en pind i hver.
  2. Smelt chokoladen (se beskrivelse herunder). Overtræk hjerterne med chokolade farvet med lidt levnedsmiddelfarve. Kom evt. sukker i et glas eller en lille kande. Stil hjertepindene heri, og lad dem størkne.
  3. Smelt chokolade til overtræk: Hak chokoladen fint. Gem 1/3. Smelt resten af chokoladen over vandbad eller i mikroovn. Rør den sidste 1/3 i. Nu er chokoladen klar til overtræk. Du kan stille det chokoladeovertrukne konfekt i køleskab ca. 20 min. Når chokoladen hurtigt størkner, er der ikke så stor risiko for, at den bliver grå.