SPONSORERET indhold
Lyserøde marcipanhjerter på pind
15 stk.
Ingredienser
200 g ren rå marcipan
2 spsk. appelsinsaft
3 spsk. flormelis
150 g hvid chokolade
lidt rød levnedsmiddelfarve
træspyd eller popcakespinde
- Ælt marcipanen med appelsinsaft, og lad det hvile ½ time. Ælt flormelis i. Udrul marcipanen på et flormelisdrysset bord i en ca. 1½ cm tyk plade. Udstik 15 små hjerter, eller skær dem ud med en kniv. Lad dem hvile 1 times tid på plastfilm i køleskab tildækket. Stik en pind i hver.
- Smelt chokoladen (se beskrivelse herunder). Overtræk hjerterne med chokolade farvet med lidt levnedsmiddelfarve. Kom evt. sukker i et glas eller en lille kande. Stil hjertepindene heri, og lad dem størkne.
- Smelt chokolade til overtræk: Hak chokoladen fint. Gem 1/3. Smelt resten af chokoladen over vandbad eller i mikroovn. Rør den sidste 1/3 i. Nu er chokoladen klar til overtræk. Du kan stille det chokoladeovertrukne konfekt i køleskab ca. 20 min. Når chokoladen hurtigt størkner, er der ikke så stor risiko for, at den bliver grå.