Pasta kalv
SPONSORERET indhold

Pasta med lynstegt kalv & løg

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Mad på ingen tid.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
17. apr. 2015 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

300 g snoet pasta, rigatoni eller sedani
lidt af kogevandet fra pastaen
2 spsk olivenolie
400 g kalveschnitzel i lidt store tern
3 fed knust hvidløg
2 rødløg i både
1 radicchio
salt, peber
½ dl balsamico
25 g reven parmesan

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    500 Kcal
  • Fedt:
    27 %
  • Protein:
    26 %
  • Kulhydrat:
    47 %

Sådan gør du:

Kog og afdryp pastaen. Gem lidt af kogevandet. Varm olien i en stor pande, og brun kalvekødet heri under omrøring. Tilsæt knust hvidløg samt rødløg, steg videre under omrøring, og krydr med salt, peber og balsamico samt evt. lidt af kogevandet fra pastaen. Vend pastaen i retten sammen med radicchio, som er plukket i grove stykker. Server med reven ost.