SPONSORERET indhold
Pasta med lynstegt kalv & løg
Mad på ingen tid.
4
Ingredienser
300 g snoet pasta, rigatoni eller sedani
lidt af kogevandet fra pastaen
2 spsk olivenolie
400 g kalveschnitzel i lidt store tern
3 fed knust hvidløg
2 rødløg i både
1 radicchio
salt, peber
½ dl balsamico
25 g reven parmesan
Næringsindhold
-
Energi pr. person:500 Kcal
-
Fedt:27 %
-
Protein:26 %
-
Kulhydrat:47 %
Sådan gør du:
Kog og afdryp pastaen. Gem lidt af kogevandet. Varm olien i en stor pande, og brun kalvekødet heri under omrøring. Tilsæt knust hvidløg samt rødløg, steg videre under omrøring, og krydr med salt, peber og balsamico samt evt. lidt af kogevandet fra pastaen. Vend pastaen i retten sammen med radicchio, som er plukket i grove stykker. Server med reven ost.