Ingredienser
Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: 1 time
Fryse-egnet
2 æg
175 g sukker
1 dl olie
125 g majsmel
125 g kartoffelmel
2 tsk natron
1 knsp salt
1 dl kærnemælk
fintrevet skal af 1
usprøjtet citron
500 g friske abrikoser
3 spsk sukker
lidt olie til formen
- Tænd ovnen på 180 grader og smør en springform (22-24 cm) med olie. Pisk æg og sukker til en tyk creme og pisk olien i cremen i en tynd stråle.
- Bland de tørre ingredienser og rør dem i dejen skiftevis med kærnemælk. Tilsæt fintrevet citronskal og fyld dejen i formen.
- Vask abrikoserne, udsten dem og skær dem i både. Vend dem med sukker og læg dem på dejen. Bag kagen midt i ovnen i ca. 1 time og lad den hvile i 15 min., før den løsnes af formen.
- Server med sigtet flormelis og evt. lidt flødeskum eller cremefraiche.