SPONSORERET indhold
Majsmuffins
De er hurtige og nemme at lave, fordi de hæver på bagepulver, så du er fri for hævetiden. Smager dejligt som madbrød og i madpakken.
10 stk.
Ingredienser
3 dl minutpolenta (en type majsmel)
2 dl hvedemel
½ spsk. bagepulver
1 tsk. salt
100 g revet ost
3 dl mælk
2 spsk. olivenolie.
2 æg
1 lille dåse majs (140 g drænet)
1 rød peberfrugt
- Bland minutpolenta, hvedemel, bagepulver, salt og ost i en skål.
- Pisk mælk, olie og æg sammen i en anden skål. Tilsæt majs og finthakket peberfrugt.
- Rør de to skåles indhold sammen til en ensartet dej.
- Smør muffinsforme godt med smør, og drys evt. med rasp. Fordel dejen i formene, og stil dem i ovnen ved 180 gr. i ca. 20 min.
- Tag muffinsene op af formen, og lad dem afkøle på en rist.