Opskrift på makrel med oliven, selleri og rosin-salsa
SPONSORERET indhold

Makrel med oliven, selleri og rosin-salsa

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Louise Bruun Foto: Mikkel Adsbøl
23. sep. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

8 makrelfileter

Salsa
4 bladselleri
1 bundt bredbladet persille
60 g grønne oliven skåret i skiver
3 tsk kapers
70 g sultanas rosiner
1½ tsk sherryeddikke
½ citron, saft heraf
6 spsk olivenolie
1 spsk honning

Sådan laver du makrel med salsa

Skær bladsellerien i fine skiver, hak persillen og skær de grønne oliven i skiver. Bland alle ingredienserne til salsaen, og grill derefter fisken på en pande eller en grill. Server fisken med salsaen – og gerne lidt ekstra persille som pynt.


Tip:
Hvis du kan få din fiskehandler til at filetere makrellen, er det rigtig godt, da den er lidt svær at arbejde med.