GIV ET BLAD I JULEGAVE TIL ÉN, DU HOLDER AF

Opskrift på malaysisk wok
Foto: Andreas Wiking Malaysian wok

Opskrift på malaysisk wok

Malaysian wok

printer Print
clock 25 minutter
plate 4

400 g skinkekød i wokstrimler
1 spsk sojasauce
1 spsk risvin eller tør sherry
2 fed hvidløg
1 tsk farin.
250 g nudler.
300 g sukkerærter.
1 spsk olie til stegning
1 bakke ærteskud eller ærtespirer
300 g rejer.

Energi pr. person:
463 Kcal
Fedt:
19 %
Protein:
38 %
Kulhydrat:
43 %

Sådan gør du

Vend kødet i en blanding af soja, risvin, hvidløg og farin og lad det trække mindst 15 min. men gerne til næste dag i køleskabet.
Kog nudlerne som anvist.
Halvér sukkerærterne på langs.
Lynsteg kødet lidt af gangen i olie. Tilsæt sukkerærter og lynsteg endnu 1-2 min. Kom den overskydende marinade ved, kog op og bland med nudler, ærteskud og rejer. Smag til med salt og peber og servér straks.

Tip

Kalkun eller kylling egner sig også godt til wokretten


Se, hvad vi ellers skriver om: Wok, Asiatisk mad, Svin og Hovedret