Opskrift på malaysisk wok
SPONSORERET indhold

Malaysian wok

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Gitte Heidi Rasmussen Foto: Andreas Wiking
02. jul. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 25 min

Ingredienser

400 g skinkekød i wokstrimler
1 spsk sojasauce
1 spsk risvin eller tør sherry
2 fed hvidløg
1 tsk farin.
250 g nudler.
300 g sukkerærter.
1 spsk olie til stegning
1 bakke ærteskud eller ærtespirer
300 g rejer.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    463 Kcal
  • Fedt:
    19 %
  • Protein:
    38 %
  • Kulhydrat:
    43 %

Sådan gør du

Vend kødet i en blanding af soja, risvin, hvidløg og farin og lad det trække mindst 15 min. men gerne til næste dag i køleskabet.
Kog nudlerne som anvist.
Halvér sukkerærterne på langs.
Lynsteg kødet lidt af gangen i olie. Tilsæt sukkerærter og lynsteg endnu 1-2 min. Kom den overskydende marinade ved, kog op og bland med nudler, ærteskud og rejer. Smag til med salt og peber og servér straks.