Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på Mette Blomsterbergs mandel-tranebær konfekt
Foto: John Bendtsen Mette Blomsterbergs skønne mandel-tranebær konfekt

Opskrift på Mette Blomsterbergs mandel-tranebær konfekt

Blomsterbergs mandel-tranebær konfekt

Ingen jul uden konfekt, og du kan nemt lave din egen luksuskonfekt med mandel og tranebær.

Ca. 20 stk.
Print

Mette Blomsterbergs mandel-tranebær konfekt

Ca. 20 konfekt-folieforme
60 g mandelsplitter
40 g tørrede tranebær
175 g god lys chokolade 40%, gerne Valrhona Jivara.

Rist mandelsplitterne let i ovnen – 190 grader i 4 minutter og afkøl. Imens hakkes tranebærrene groft (gem evt. et par hele stykker til pynt). Mandelsplitter, tranebær og tempereret lys chokolade blandes godt og fyldes straks op i konfektfolieformene. Pynt evt. med tranebær.


Stilles i køleskab 10 minutter for at hærde chokoladen hurtigt. Opbevares køligt (ikke køleskab) i tætsluttende dåse.

 

SE OGSÅ: Blomsterbergs appelsin-nougat-snitter

SE OGSÅ: Blomsterbergs valnøddekugler

SE OGSÅ: Blomsterbergs pistaciekugler

Tip

I stedet for konfekt-folieforme kan du blot sætte massen af på bagepapir.
Det giver et mere rustikt look, men smagen er den samme...

Se, hvad vi ellers skriver om: Mette Blomsterberg, Konfekt, Jul, Søde sager, Mandler og Bær