Mandelkys
SPONSORERET indhold

Mandelkys

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Server mandelkys som småkager – eller brug dem som tilbehør til en god is.

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
22. nov. 2011 | Opskrift | Hjemmet
(ca. 60 stk.)

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: 1 time
Ikke fryse-egnet
1 dl æggehvider (3 stk.)
1 dl sukker, 80 g
75 g hakkede mandler
2 dl flormelis, 100 g

  1. Tænd ovnen på 140 grader. Pisk æggehviderne stive og tilsæt sukkeret 1 spsk ad gangen.
  2. Pisk mellem hver gang. Tilsæt de hakkede mandler og vend sigtet flormelis i.
  3. Sæt dejen med teskeer (eller med en sprøjtepose) som små toppe på bageplader med bagepapir.
  4. Sæt dem i ovnen ca. 1 time. Sluk for ovnen, åbn ovndøren og lad dem stå i ovnen endnu 1 time, før de pakkes i kagedåser.