Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Mango-abrikosmarmelade
Foto: Mikkel Adsbøl

Mango-abrikosmarmelade - opskrift fra Hendes Verden

Mango-abrikosmarmelade

Denne marmelade smager herligt til en brieost eller på et stykke nyristet brød.

2 glas
Print

400 g mangokød uden skal og sten
100 g tørrede, bløde abrikoser
2½ dl vand
saften af 1 citron
400 g sukker

  1. Skær mangokødet og de tørrede abrikoser i små tern, og kog det i vand med citronsaft i ca. 10 min. under låg. Pisk det igennem med et piskeris. Tilsæt sukkeret, og småkog marmeladen uden låg, til den løber langsomt af en ske.
  2. Kom marmeladen på rene og skoldede glas. Luk glassene til. Opbevar marmeladen i køleskabet. 
Se, hvad vi ellers skriver om: Marmelade og Abrikos