SPONSORERET indhold
Mango-chokoladekage
I fyldet er brugt tern af mango, men lad kagen følge sæsonen med andre bær og frugter.
1 stk.
Ingredienser
3 mørke bunde (grundopskrift eller købte)
Chokoladecreme:
4 dl piskefløde
100 g mørk chokolade
Fløden koges op, hældes over chokoladen, røres jævn og køles helt af. Piskes til creme med håndmikseren.
Marcipancreme:
150 g marcipan
2 spsk. portvin
ca. 100 g flormelis
2 dl piskefløde
Marcipanen rives groft og røres jævn med portvin og flormelis. Fløden piskes til skum, og de to masser blandes.
Fyld:
ca. 200 g tern af optøet/frisk
mango eller anden egnet frugt
Pynt:
1/2 portion chokoladecreme
kakao
chokoladeruller (se tips)
- Kagen samles nemmest i en springform, der passer til størrelsen på bundene, som regel ca. 22 cm. Lav de to cremer, det kan gøres dagen før, hvis du gerne vil fordele arbejdet. Læg den første bund i springformen, og dæk med chokoladecremen.
- Drys frugtstykkerne ud over cremen, og tryk dette lag jævnt.
- Læg den anden bund i formen og hæld marcipancremen i formen. Dæk med den sidste bund, og stil kagen koldt fra dag til dag.
- Kagen løsnes fra formen med en kniv og drysses med kakao. Pynt evt. med chokoladeruller som på billedet.