Manhattan cupcakes
SPONSORERET indhold

Manhattan cupcakes

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
25. sep. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
14 stk.

Ingredienser

125 g blødt smør
1 tsk. vaniljesukker
150 g sukker
2 æg
75 g smuttede mandler
150 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
¾ dl mælk
150 g tørrede blåbær
20 g smeltet smør til pensling
Creme:
25 g blødt smør
100 g Philadelphia fødeost
250 g formelis
Pynt:
75 g hvid chokolade
150 g blåbær

  1. Pisk smør, vaniljesukker, sukker og æg sammen, til det er luftigt. Hak mandlerne, og vend dem i. Sigt hvedemel og bagepulver i. Kom mælken i. Rør dejen kort sammen. Vend de tørrede bær i.
  2. Fordel dejen i 12-14 muffinforme penslet med smeltet smør. Bag kagerne ved 175 gr. i ca. 30 min. på midterste ovnribbe.
  3. Pisk smør og fødeost luftigt med en håndmikser. Pisk formelis i lidt ad gangen.
  4. Fordel cremen på de afkølede kager.
  5. Hak den hvide chokolade, og smelt den over vandbad eller i mikroovn. Fordel den i et tyndt lag på et stykke husholdningsplastflm på et skærebræt. Stil skærebrættet i køleskabet 1 times tid. Udstik stjerner med en lille udstikker. Pynt kagerne med stjerner og blåbær. Vi har ladet kagerne blive i de hvide papirforme, de er bagt i, og så sat dem ned i røde pynteforme.